Inblaasisolatie

Inblaasisolatie leent zich perfect voor het na-isoleren van daken, holle ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn.  U heeft een dak met kamers eronder en wilt toch uw dak behouden dan zijn tal van oplossingen mogelijk.  Een goede diagnose is noodzakelijk en een bezoek ter plaatse is aangewezen.  Tevens kunnen wij langs de buitenzijde van het dak inblazen.  

Inblaasisolatie is een densiteitsproduct die varieert van de hellingshoek.  Alle producten kunnen ook opengeblazen worden voor verloren zolders (Knauf loft).

De vrachtwagen komt naar de werf met de inblaasmachine en de isolatie wordt van daaruit getransporteerd naar de holle ruimte via een inblaasslang. 

cellulose

Cellulose-isolatie betekent natuurlijke warmte-isolatie van cellulosevezels, gefabriceerd van zuiver, gescheiden krantenpapier. Het basismateriaal is dus hout. Het gesorteerd aangeleverde papier wordt grof vervezeld, met minerale zouten vermengd en in een maalderij gemalen.

TIMBER FRAME

SUPAFIL Timber Frame is een inblaaswol vervaardigd uit gerecycleerd glas waarmee je hellende daken en wanden of plafonds van houtconstructies kunt isoleren. Het materiaal is geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Knauf loft

SUPAFIL Loft is een witte wol die speciaal wordt geproduceerd voor de isolatie van verloren zolder ruimtes, waarbij comfort, milieu en kostenbesparing als uitgangspunten zijn aangehouden. Loft is een inblaaswol met de hoogste isolatieprestaties.

VEEL GESTELDE VRAGEN